sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Lankakaupassa

Olen viime aikoina ostanut niin paljon lankaa että lupasin itselleni pitää pienen tauon.  Seuraavan kerran kun sitten eksyin lankakauppaan, en ostanutkaan yhtään ainoaa lankakerää. Aivan oikein.  En ostanut yhtään ainoaa lankakerää.

Nimittäin siellä oli vyyhtejä alennushintaan. Merino- ja puuvilla- sekoitelankaa. Ja minä ajattelin että tämähän olisi järkevä ostos koska tämä on oivallista kesälankaa. Siitä saa vaikka ja mitä kesävaatteita kudottua. Niin ja ostaisin vain yhden vyyhdin eikä se ollut edes kallis. Löysin sitten ihanan mintunvärisen langan ja ostin sitten sen.
Tässä vaiheessa voin varmaan paljastaa myös sen vyyhdin koon. Tai pikemminkin painon.  Se oli nimittäin yhden kilon vyyhti. Ja yksi kilo vastaa kahtakymmentä lankakerää. Niin. Olin siis ostanut enemmän lankaa kun mitä varmaan ikinä ennen, ihan nuin vain.
Silti en ostanut yhtään lankakerää.

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Kivan väristä. Ja hyvä kun et ostanut lankakeriä..... vyyhtihän on ihan eri juttu.

Meidn poika on tällä hetkellä siellä sinun naapurissa, sellaisessa paikassa kuin Talvik, kalastamassa ja täällä vesi kieleelä odotellaaa kalaa. Paljon on saanut ja ISOJA :)